شماره موضوع : ۰۱۰۱
پرت مصالح در کارگاههای بزرگ موضوعی است که به دقت باید مورد بررسی و مراقبت قرار گیرد، مدیریت پرت مصالح زمانی که تامین مصالح پیمانکاران جزء با پیمانکار است بسیار حاد می شود.
وقتی که سر به زنگاه می رسی و مصالح پراکنده را میبینی برای زدن جریمه مناسب وجود یک دوربین و سرعت عمل خوب … به کار می آید.
نکته ای هم اضافه کنم، کنترل مصالح چند راه دارد، یکی اینکه از میزان مصالح مورد نیاز یک برآورد داشته باشید و سپس ان مقدار رو با مقدار پرت محاسبه شده ای در اختیار پیمانکار قرارداده و به او تحویل بدید. در این سیستم هر وقت مصالح ب دلیل حیف و میل پیمانکار جزء کم اومد میتونه خودش خریداری کنه یا شما با هزینه بالاسری جریمه و هر چی زورتون رسید ازش کم کنید و بهش مصالح رو برسونید.
سیستم دوم اینکه بی حساب به پیمانکار مصالح بدیدف تموم شد دوباره برسونید مصالح رو و اگر صحنه هایی مشابه این پیش اومد به میزان لازم جریمه کنید، این سیستم خیلی … و نادرست است. شما هم سیستم دیگه ای میشناسید؟ خوب با ما در میون بزارید.
بر اساس هر نوع کار و مصالح رواداری ها (تلورانس) پرت مصالح را آیین نامه معتبر ASTM مشخص می نماید.
برای محاسبه ی پرت مصالح بدون توجه به نوعشون و بدون اینکه موارد را شمارش کنیم چه راهی وجود داره؟ ترجیحا از روی نقشه هم بشه انجامش داد و محاسبه کرد.
با سلام
میزان ودرصد مجاز پرت هر یک از مصالح رو که بتونیم بهش استناد کنیم وهنگام حساب وکتاب با پیمانکار لحاظ کنیم در کدوم منبع معتبر اومده