سنگ تخم مرغی

سنگ تخم مرغی

وقتی شما سنگی را از بخش ضخامت آن یا همان نَریِ سنگ با سنگ فرز ساب زدید که کاملا حالت گرد پیدا کرد، شما یک سنگ تخم مرغی دارید. این سنگ معمولا جدا کننده دو سطح کاری است. مثلا جدا کننده سنگ ازاره از گچ دیوار.

من این را به هیچ وجه نمیپسندم منتها به این معنی نیست که این کار از ریشه اشتباست … منتها مشکلاتی در این قضیه وجود دارد که روی زیبایی کار اثر منفی دارند … اولا در سنگهایی با ضخامت بالا مثلا ۴ یا ۵ سانتیمتر،تفاوت ضخامت سنگ به راحتی از دو میلیمتر تجاوز میکند، و شما در یک طول کوتاه،وقتی چند قطعه سنگ در کنار هم قرار می گیرند، بالا پایین بودن تخم مرغی ها را میبینید که بسیار هم نازیباست. دوم اینکه چون لبه سنگ با دست ساب زده شده و گرد شده، اینکه دو سنگ حتی با ضخامت یکسان به هم جفت و جور شود هم کم اتفاق می افتد. کلا چیز بی خودی است این قضیه … حالا اگر شما کارفرمایی دارید که گیر داده و به هیچ صراطی مستقیم نیست، خوب لا اقل ضخامت سنگ را کم بگیرید مثلا یک یا دو سانت که هم ظریف تر باشد و هم اختلاف ابعاد کمتری داشته باشد…

ضمنا سنگی که برای این قضیه انتخاب می کنید باید راحت ساب بخورد و سنگهای خیلی سخت، خیلی سخت هم تخم مرغی می شوند!

تنها دلیل طرفداران این قضیه این است که اگر سطح گچ مثلا ریسمانی نبود و خیلی شکم داشت این قضیه با تخم مرغی پوشش داده می شود. پاسخ این است که بزن توی سر گچ کار که خوب کار کنه برادر من.

کلیدواژه : سنگ
565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان