جمع شدن دیوار

جمع شدن دیوار

از خودم پرسیدم دلیل جمع شدن دیوار آجری که یک روزی کاملا به ستون چسبیده بوده و حالا از آن جدا شده چیست … نوع ماسه؟ نوع آجر یا نوع سیمان؟ خشک بودن آجر در حین کار؟ عدم اتصال دیوار به ستون؟ … همانطور که در عکس میبینید، دیوار با ملات خود کاملا از ستون جدا شده و ترک ایجاد شده در وسط آن … نشان از جمع شدگی دارد…جمع شدن دیوار

565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
  • سعید ۴ مرداد ۱۳۹۱ / ۳:۱۷ ب٫ظ

    سلام
    بهش میگن ترک اختلاف متریال . باید یسری شاخک کار بذارن و یا رابیتس یا توری مرغی دولا رو ستون ببندن . در هر سازه ای هم بوجود میاد. فرقی نداره.

    • مهندس عمران ۶ فروردین ۱۳۹۲ / ۴:۲۹ ب٫ظ

      دقیقاً درست می فرمایید ، در ضمن به علت پایین بودن کیفیت ملات و بالا بودن نسبت آب به سیمان ملات نیز می باشد.

      • مهدی مطلق ۹ فروردین ۱۳۹۲ / ۹:۴۷ ق٫ظ

        با شما موافقم، خصوصا در مورد بد بودن ملات البته اینجا اینقدر پارامترهای اجرا نادیده گرفته شده که تشخیص علت دقیق رو مشکل میکنه، دیوارها شاخک هم داشتند ولی باز هم جمع شدند … آجر قبل از اجرا زنجاب نشده، دانه بندی ملات خیلی غیر طبیعی بوده، نسبت ها که اصلا رعایت نمیشده … یک جاهایی که شاخک با تسمه به دور ستون متصل بوده تسمه از جای خود کنده شده.

  • ata ۲۵ تیر ۱۳۹۱ / ۷:۱۷ ق٫ظ

    سلام.علت دقیقش رو باید بررسی کرد و گفت.اما معمولا از نداشتن اتصال بین ستون و دیوار ویا از نشست ناهمگون اجزا ناشی می شه.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان