سنگ تراورتن کرم

سنگ تراورتن کرم

خوب بعید به نظر می رسید که سنگ تراورتن بتواند یک موضوع کارگاهی باشد، اما پس از اینکه یکی از نیروهای واحد معماری را برای صورت برداری از سنگهای کارگاه فرستادم … در لیست نهایی یک سری سنگ متنوع بود مثل مرمریت بسطام و از این قبیل … یک سنگ هم بود به اسم سنگ پارکینگ! گفتم این کجا بوده؟ پاسخ شنیدم که والله روش نوشته بود سنگ پارکینگ!

بنده خدا سنگهای گرانیت را که برای کفسازی زیر زمین فرستاده بودند فکر کرده بود اسمشون سنگ پارکینگ هست…

حالا این عکسها را که میبینید، سنگ تراورتن کرم روشن هستش، باید دقت کنید که تخلخلهای سنگ خیلی زیاد نباشد، روی سنگ مقدار بتونه به میزان کم قابل قبول است، شیارهای طولی که موازی با رگه سنگ هستند و با بتونه پر شده نشان از یک ترک بزرگ دارد که به طور موقت سنگ فروش با بتونه پر کرده تا به شما قالب کند …

پشت سنگ تراورتن را برای تخلخلهای آن ببینید … تخلخل زیاد سنگ را پوک می کند. حتی الامکان پشت سنگ توری نباشد. غالب سنگهایی که ضعیف هستند را سنگبری ها توری می زنند تا زمان رسیدن به دست خریدار سالم بمانند، اینها در حین استفاده به راحتی میشکنند … ضمنا و مهمتر از همه این توری ها یک جداره بین سنگ و سیمان ایجاد میکنند که در نهایت سنگ از ملات جدا می شود …

کلیدواژه : سنگ
565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
  • امیر ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۴ ق٫ظ

    نه فقط این عکس. خیلی از عکس های دیگه هم که در مورد جزئیاتشون مطلب مینویسید رو هم در صورت امکان این کار رو انجام بدین.
    اگر حالا به یه علامتی دقیقاً توی عکس هم مشخص کنید که عالی میشه.
    واقعاً ممنون از مطالبتون.
    الحق که زکات علمتون رو دارید پرداخت میکنید.

  • امیر ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۲ ق٫ظ

    در صورت امکان عکس ها رو با رزولوشن بالاتری بذارید که این مسئله ای که شما میگین رو بشه دقیق دید.
    من الان از داخل این عکس دقیقاً متوجه نشدم منظورتون کدوم قسمت عکس هست.
    باتشکر

    • مهدی مطلق ۱ شهریور ۱۳۹۲ / ۵:۲۵ ب٫ظ

      تصویر سه قطعه سنگ تراورتن کرم رو نشون میده ولی توضیحات کاملتر هستند، همین که شما بدونید بتونه و رگه و توری پشت سنگ وجود دارند میرید دنبال موضوع ببینید جریان چیه، هدف ما هم همین بوده.

  • mojtaba ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ / ۴:۱۵ ب٫ظ

    salam
    agha sang haye ma ham dare sabz mishe!
    dalilesh chie?

  • مهسا ۱۲ دی ۱۳۹۱ / ۵:۱۶ ب٫ظ

    سلام. ضمن تشکر از نظرات خوب شما در مورد سنگ تراورتن ، من در خصوص یک پروژه اداری با حدود ٣٠٠٠مترمربع زیربنا ، دنبال یک کفپوش مناسب هستم ، بین نوع سنگ یا سرامیک مرغوب موندم،لطفا منو راهنمایی کنین،میخوام شیک هم باشه. ممنونم

    • مهدی مطلق ۱۲ دی ۱۳۹۱ / ۶:۲۶ ب٫ظ

      @مهسا, هر دو نوع میتونه خوب و شیک باشه، بسته به انتخابی که انجام می گیرد.

  • سیمین ۶ آذر ۱۳۹۱ / ۶:۴۲ ق٫ظ

    سلام ،
    پارسال خونه مو بازسازی کردم و توی آشپزخانه از سنگهای تراورتن استفاده کردم بعد روشو برام رزین زدن بعد از ۹ ماه بعضی از سنگها به سبز تغییر رنگ دادن ، رنگ سبز مثل رنگ کپک نون ! حالا نمی دونم چیکار کنم تا سنگها به رنگ اولشون برگردن، لطفا” منو راهنمایی کنید.پ

  • امیر حسین ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۳:۲۶ ب٫ظ

    همون رزینه که خودشو در مقابل افتاب ول میکنه . هیچکدوم از سنگ بری ها راجع به این مساله چیزی نیمگن که بهترین رزین هم بعد از یک سال از بین میره و سنگ توی نما مات میشه . یک چیز جالب هم بگم . توی بازار سنگ یک مدل های خاصی از تراورتن رو دیدم که خیلی خیلی گران بودن . بعضی وقتها توی سنگ بری یک قله هایی پیدا میشن ( به هر کدوم از اون تخت سنگها که میبرنشون سنگ بری میگن یک قله ) که نقششون یک چیز خاصیه . مثلا یک پیچ خاصی داره یا اینگاری با ۱۰ تا مداد رنگی مختلف یک سری خط موازی کشیدی . اونا رو برای جاهای خیلی خاص میشه کار کرد . این سنگها برای کف حیفن و میچسبه که توی یک محیط قشنگ روی دیوار کار کنی . توی ی سنگ بری دیدم که یک قله رو یک خانوم آرشثیتکت ایتالیایی که توی دوبی کار میکرد داده بود عرضی به قطر ۳ سانت برش بزنن . فکر کن صفحه سنگهایی به عظمت ۳ متر در ۳ متر به برش ساده و بدون هیچ پرداختی . اینگار که یک درخت رو از وسط قطع کرده باشی و همه رگه هاش پیدا باشه.

    • مهدی مطلق ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۶:۰۳ ب٫ظ

      @امیر حسین, بله گاهی رگه های بسیار عالی دارند این سنگهای تراورتن، این صحبت شما باعث شد یک سری بزنم به سنگهایی که پارسال کار گذاشتیم …

  • سهراب تکبیری ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۸:۵۹ ق٫ظ

    گمونم فرایند ساب با افزودن رزینی است که بعد از قرار گیری در برابر تابش آفتاب و تغییرات جوی کیفیت پرداختی خودشو از دست میده….

    • مهدی مطلق ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۳:۵۳ ب٫ظ

      @سهراب تکبیری, خوب ما غیر از سنگ ساب خورده از سمت رگه ها، ساب خورده از سمت عمود بر رگه ها و تیشه ای، پلاک دیگه ای هم استفاده میکنیم؟ یعنی برش خورده خام رو استفاده میکنیم؟

  • امیر حسین ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۴:۱۲ ق٫ظ

    سنگ تراورتن بستگی داره که کدوم وری برش بخوره . طرح هاش متفاوته و بسته به معدنش هم رنگای متنوع داره . اگه از طول رش بخوره اونجوری میشه ولی به عرض برش بخوره طرحش کلا متفاوته . این تراورتنی که شما گذاشتی تراورتن پرداخت شده است که معمولا برای داخل بکار میره . خیلی ها هم برای بیرون کار میکنن که من توصیه نمیکنم چون پرداختی وسابی که میخوره در مقابل افتاب خراب میشه و بعد مدت حدود ۵ سال در بهترین حالت سنگ از حالت میافته . ولی تراورتن یک خاصیت خوب هم داره که بخاطر اینکه پشتش رو پرداخت نمیکنن معمولا ملات خیلی خوب بهش میچسبه و نیاز به قرطی بازی های دیگه هم نداره .

    • مهدی مطلق ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۶:۳۵ ق٫ظ

      @امیر حسین, اخیرا دیدم برخی تراورتن ها از سنگبری پشتشون چسب دار میشود اونها دیگه چسبندگی خوبی با ملات ندارند و خیلی زود رها می شوند. خراب شدن و از حالت افتادن ساب رو من متوجه نشدم …

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان