عنوان کتاب : structure as architecture
نویسنده: Andrew W. Charleson
انتشارات : –
کد کتاب : ۰۲۴۷۰۱۳۱۲
توضیحات:
آنجا که عناصر سازه ای در بنا نقش معمارانه ای نیز به خود می گیرند، سازه با معماری تلفیق شده است … در همین حین که دانشجویان ما در دانشکده و مهندسان در دنیای حرفه ای به جان هم افتاده اند که کدام بهترند! یا پرچم کدام بالاست! در آنسوی کره زمین و در دنیای کفار همکاری دو گروه مهندسی ساختمانهایی بسیار زیبا آفریده است.
معماری هایتک شاخه ای از معماری مدرن بود که نمایانی سازه و یکپارچگی سازه و معماری را بیشتر به رخ کشید، معمارانی چون نرمن فاستر، ریچارد راجرز، رنزو پیانو و سانتیاگو کالاتراوا از معماران شاخصی در این گرایش هستند که ما بیشتر می شناسیم ولی در این کتاب این مبحث با گستره بیشتری مورد بحث قرار گرفته است. برای دوستانی که علاقه مند به مبحث هایتک و استفاده از سازه هستند توصیه می کنم و به تمام دوستانی که روی دیگری از معماری را می خواهند ببیند همچنین. ضمنا اگر یک ساختمان ساده داشتید و مهندس سازه شما برای طراحی آن خیلی ناز کرد، این کتاب را به او نشان دهید و بگید “خجالت بکش”…
کتاب را از آدرس های زیر دانلود کنید:
لینک مستقیم : سازه به سان معماری ( به زودی )
پسورد فایل : www.memarchitect.com
حجم فایل : حدود ۸ مگابایت
lسلام ممنون میشه ترجمشو هم بذارین
ممنون میشم
باسلام
راستش اصلن دوست نداشتم که همچین کامنتی بذارم منتها نویسنده ی معرفی کتاب انقد خفن به قول معروف وضعیت داخل ایران رو اسف بار نشون دادن که گفتم یاعلی چه خبره؟ و بعد چند خط پایین تر کل کتاب به این باارزَشی رو این طور معرفی کردن که خوب کتاب در مورد معماری های تک هست!! و بعد میگن برای اشنایی با های تک این کتاب رو بخونین …
خوب دوستانی که کتاب رو خونده باشن (همان ترجمه ی دکتر گلابچی رو) میدونن کتاب در مورد “استفاده از ظرفیت های سازه در بیان معماری” هست و این موضوع و قریب به اتفاق مثال هایی هم که میزنه فارغ از یه سبک معماری خاص بخصوص فولدینگ هست …
جالب تر این که جدا از وضعیت بساز بفروشی و … تعداد خیلی زیادی از کارهای ایرانی هم هستن که میتونن مصداق بارز مطالب این کتاب قرار بگیرن : )
@دست-انداز, سپاس از نظرات با ارزش شما. مدتی بود دیدگاه ارزشمندی ارائه نشده بود. دوست من کاملا حق با شماست. کتابهای اینجا گاها سرسری ارائه شده که متاسفانه از این موضوع راضی نیستیم. اما با توجه به منابع انسانی موجود، تنها راه حل هستند.
ضمنا، یا علی اوضا خیلی خرابه!
ببخشید منظورم از ابتدای سال ۹۱ بود.
با پوزش
با درود و تشکر از زحماتتان
مطلبی را می خواستم بگویم. الان مدتی ست که دیگر فید سایتتان فعال نیست. درست از ابتدای سال ۹۰ تا امروز هیچ کدام از آپدیت های سایت روی فید قرار نمی گیرد. فکر می کنم فید بسیار برای سایت مهم است.
با سپاس
@ج.ع, سپاس بیکران از این اطلاع رسانی، بررسی فید در دستور کار قرار گرفت، حق با شماست فید اصلی سایت متوقف شده عجیب که خبری در این رابطه دریافت نشده بود و فید برنر هم هیچ خطایی را نشان نداده در هر صورت سپاس و در اسرع وقت بررسی می شود.
با سلام
این کتاب ارزشمند را سه سال پیش دکتر گلابچی ترجمه کرده اند با عنوان ”سازه به مثابه معماری“
من مطالعه اش کردم واقعا فوق العاده است
جالبه نویسنده اش هم مهندس عمرانه!