درب آسانسور

درب آسانسور

پس از شاسی کشی داخل چاله آسانسور، مجری آسانسور که کارش کاملا تخصصی هم هست، شاسی درب آسانسور را نصب میکند، برای نصب این درب شما باید تراز طبقه را به او داده باشید چرا که پایین درب با سنگ کف شما همتراز خواهد شد…

این شاسی در تمامی طبقات مبنای کار شما برای تکمیل دیواره آسانسور خواهد بود و در یک طبقه که لزوما پایینترین طبقه هم نیست… این اتفاق کمی دیرتر می افتد تا اتاقک آسانسور قابلیت ورود و قرار گیری روی شاسی خود را داشته باشد. خیلی خیلی مهم است که تابلوهای خطر در اطراف چاله آسانسور نصب شود کسی در حین سرک کشیدن داخل چاله سر خود را از دست ندهد … تابلو خطر ما کجاست؟ … بزار ببینم … آها کنترل میکنم بعد بهتون میگم.

565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
  • سهراب تکبیری ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۵ ب٫ظ

    ….و در تکمیل نظر آقای مهندس مبحث ۱۵ مقررات ملی هم مشخصات ابعادی و ظرفیتی لازم الاجرا در خصوص آسانسورها و پله برقی را ارائه نموده است…….۱

    • مهدی مطلق ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۶:۲۳ ق٫ظ

      @سهراب تکبیری, بله دقیقا مبحث ۱۵ بحث آسانسورها و پله های برقی را بیان کرده و خصوصا هنگام تهیه نقشه های سازه و نقشه های اجرایی معماری برای ابعاد داخلی چاه آسانسور و ارتفاع چاله آسانسور و همینطور مشخصات اتاق آسانسور در پشت بام لازم است به آن مراجعه شود تا در زمان اجرا به مشکل بر نخوریم، ضمنا به میزان دقت کارگاه، باید چاله آسانسور را بازتر بگیریم تا در هنگام شاقول کردن شاسی آسانسور از ابعاد نهایی اتاقک کم نشود … اینها هم باز تکمیلی بودند …

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان