دانلود کتاب معماری : معماری جهش کیهانی

دانلود کتاب معماری : معماری جهش کیهانی

عنوان کتاب : the architecture of the jumping universe

نویسنده:charles Jencks

انتشارات : academy editions

کد کتاب : ۰۲۶۱۰۱۳۰۹

توضیحات:

توضیح این کتاب را از وبلاگ معماری و ادراک هنر بخوانید :

… در حال حاضر این معماران به دنبال ارائه شکل کالبدی از مفروضات و شناخت انسان از خود و محیط پیرامون خود می باشد. آنها معتقدند که این شناخت تنها با اتکا به علم و فلسفه صورت می گیرد. معمار جهت حفظ حضور خود در ورطه تمدن امروز جهان، باید با علم و فلسفه روز آشنایی کامل داشته باشد و قادر باشد محیط موضوع را با استفاده از موارد فوق بصورت خلاق و هنری نشان دهد.

لذا تحولاتی که در فیزیک ذرات بنیادین، نجوم، ژنتیک، ریاضی، تکامل فضا و زمان در سنوات اخیر رخ داده، موضوع این مکتب معماری قرار گرفته است. براساس فرضیات جدید در ریاضی و فیزیک، عالم مکانیکی نیوتن دیگر نمی تواند شرایط جهان امروز را تبیین کند.

در نتیجه هر ناظر و هر قابی نه تنها در یک ساعت متفاوت بلکه در یک نقشه متفاوت قرار دارند….

بخشهایی بود در خصوص معماری پرش کیهانی در وبلاگ معماری و ادراک هنر

کتاب را از آدرس های زیر دانلود کنید:

لینک مستقیم : معماری جهش کیهانی ( به زودی )

پسورد فایل : www.memarchitect.com

حجم فایل : حدود ۷ مگابایت

فرمت فایل : pdf واقعی (با امکان انتخاب متن)

تعداد صفحات : ۱۹۵ صفحه

565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
  • زهرا یوسفی ۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۹ ب٫ظ

    لینک دانلود ایراد دارد لطفا بررسی کنید ، ممنون

  • ستاره ۱۲ آذر ۱۳۹۱ / ۹:۵۷ ب٫ظ

    سلام مهندس .خدا قوت خسته نباشید.شما که این همه زحمت کشیدین واین کتابارو گذاشتین چرا یه فکری به حال این دانلود نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من واقعا به کتاب چنکز نیاز داشتم اما نتونستم دانلودش کنم !!!!!!!

    • مهدی مطلق ۱۳ آذر ۱۳۹۱ / ۹:۲۵ ق٫ظ

      @ستاره, هر دو لینک کنترل شد و سالم هستند. با لینک مستقیم و سرعت بالا دانلود کنید. سپاس از شما.

  • محمدرضا مجاهدی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۷:۳۴ ب٫ظ

    یک نکته هم می خواستم در ارتباط با لینک وبلاگ “معماری و ادراک هنر” متذکر شوم. من مطالب لینک را که نویسنده آن جناب امیر اصلان معصومی بود خواندم. تمام مطالب عینا از کتاب “مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب” نوشته دکتر وحید قبادیان نقل شده بود. تیتر اول مربوط به صفحه ۱۶۲ و تیتر دوم گزینشی از صفحات ۱۶۸ تا ۱۷۳ بود.
    این که بعضی دوستان زحمت می کشند و مطالبی از کتاب ها را در سایت خود می گذارند خوب است اما لازم است منبع نوشته خود را ذکر کنند. شاید در این مورد ایشان فراموش کرده اند.
    برای کسانی که علاقمندند جریان های معماری جهان پس از ظهور دیکانستراکشن را بشناسند ( به آن صورت که واقعا رخ داده نه با تفسیر ذهنی نویسنده) کتاب بسیار مفیدی را می شناسم که در سال ۲۰۰۸ میلادی منتشر شد. عنوان کتاب new directions in contemporary architecture (evolutions and revolutions in building design since 1988) و نویسنده آن luigi prestinenza Puglisi می باشد. جای چنین کتابی در ادبیات معماری معاصر واقعا خالی بود که به شرح جریان های معماری ۲۰ سال اخیر می پردازد. امیدوارم این کتاب که تحقیقی ارزشمند است به دست مترجمی توانا و دانا به فارسی برگردانده شود و مثل بعضی کتب ارزشمند با ترجمه بد یا ضعیف، تلف نشود.

    • مهدی مطلق ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۳:۵۲ ق٫ظ

      @محمدرضا مجاهدی, سپاس بیکران به خاطر این نظرات تکمیلی ارزشمند.

  • محمدرضا مجاهدی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۶:۵۶ ب٫ظ

    با تشکر از جناب سهراب تکبیری که همواره با دقت نظر و مشارکت فعال خود درباره موضوعات مطروحه در وبسایت معمارشیتکت، زمینه گفتگوها و بحث های علمی و فنی را فراهم می کند و وبسایت ارزشمند مهندس مطلق عزیز را پربارتر می کند. واقعا جای خوشحالی است که در اینجا ما شاهد بحث های جدی در عرصه نظر و عمل در حیطه معماری هستیم و با سپاس از همه کسانی که در این وبسایت مفید، دانسته های خود را به اشتراک می گذارند.

  • سهراب تکبیری ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۴ ب٫ظ

    به این میگویند نگاه درست و منطقی به موضوع ……نمیدانم آقای جنگز صرف نظر از کارهایش چه اصراری به سبک سازی دارد شاید به دلیل نگاه ژورنالیستی اش به معماری باشد اما فراموش نمیکنم در دهه ۶۰ شمسی مقالات ایشون در باره پست مدرنیزم و بخصوص مانیفست مشهورشان در باره به اصطلاح ” اصول پست مدرنیزم ” با چنان قاطعیتی تنظیم میشد که گویی ایشان مانند لوکوربوزیه بانی و تئوریسین یک سبک جدید ماندگار و ابدی در معماری است ……مقایسه نوشته های ایشون در آن روزها با امروز جالب توجه است.

  • محمدرضا مجاهدی ۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۹:۳۷ ق٫ظ

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    همانطور که می دانید این کتاب توسط آقای دکتر وحید قبادیانی ترجمه شد و ایشان هم از اصطلاحات پرش کیهانی و پیدایش کیهانی استفاده کرده اند طوری که القا می شود سبکی به نام “معماری پرش کیهانی” وجود دارد. در حالی که اگر به نام لاتین کتاب و همچنین به محتوای کتاب رجوع شود به نظر می رسد ترجمه “معماری جهان در حال جهش و یا تحول” عنوان مناسب تری باشد چرا که در این کتاب آقای جنکز تلاش کرده است بین آخرین تحولات علمی جهان و یا به عبارت بهتر بین دانسته های خویش از سایر علوم و آنچه در برخی آثار معدودی از معماران جهان رخ داده است رابطه برقرار کند تا از این طریق اصول مشترکی را پیدا کرده و برای سایرین تبیین نماید تا مثلا اگر کسی خواست از سر قصد معماری با ویژگی “جامپینگ یونیورس” ایجاد کند خطوط راهنمایی داشته باشد همچنان که خود جنکز طرح هایی برای محوطه و منظر (landscape) بر همین اساس داده است.
    اما باید گفت که این ها همه ساخته و پرداخته ذهن آقای جنکز است و بر خلاف بحث پست مدرنیسم در معماری که مورد اقبال گسترده قرار گرفت این اصطلاحی که آقای جنکز سکه زد به هیچ عنوان به عنوان یک سبک در میان معمارن و نظریه پردازان عمومیت نیافت (حتی معمارانی که از کارهایشان اسم برده شده). به همین خاطر پیشنهاد می کنم از به کار بردن معماری پرش کیهانی پرهیز شود چون القای سبک معماری می کند و از دانشجویان زیادی شنیده ام که گفته اند می خواهم این ترم به سبک پرش کیهانی طراحی کنم!! و یا کار من به سبک پرش کیهانی است!!!
    البته کتاب هایی از این دست به درک بهتر تحولات معماری جهان و نقد و تحلیل آثار معماری کمک کرده و مطالعه آنها سودمند است همچنان که من هم بهره بردم.

  • سهراب تکبیری ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۷:۰۱ ب٫ظ

    امیدوارم

  • سهراب تکبیری ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۸:۱۴ ب٫ظ

    ……باور کنید خیلی دلم میخواهد یک خط و ربطی را بین تحولات فیزیک و …… را به شرحی که بیان شده با اصول طراحی فضا برای انسان با تمام خصوصیات و ابعاد فیزیکی و غیر فیزیکی اش از یکسو و تولیدات معماران جهش کیهانی از سوی دیگر پیدا و درک کنم اما هر چه بیشتر تلاش میشود نتیجه کمتری به دست می آید …پیری است دیگر و هزار یک عیب و ایراد………!!!!!!!!!!

    • مهدی مطلق ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۳:۰۹ ب٫ظ

      @سهراب تکبیری, راستش ابتدا در برخورد با تفکر دیکانستراکشن هم این مسائل مطرح بود منتها کم کم جا افتاد، این تفکر هم راه خود را باز خواهد کرد …

  • ج.ع ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۸ ق٫ظ

    با سلام
    عالی بود. خیلی خیلی سپاس از ادامه ی دوباره طرح ارائه ی کتاب.
    موفق باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان