شخصا نفرت داشتم از سایتهایی که پای مطالبش نوشته : “برای دستیابی به امکانات این سایت باید عضو شوید”، و یا مثلا “لینک مطلب فقط برای اعضا فعال است” و از این قبیل، از ابتدا هم هر چه اینجا ارائه شده همیشه در دسترس همه بوده. علتش هم ساده است، اعضا که فعالیت مثبتی نداشته باشند ، اسمشان صرفا بانک اطلاعاتی را سنگین می کند.
خوب، شما برای دستیابی به امکانات مختصر معمارشیتکت، نیاز به عضویت ندارید، با این حال دو تا مطلب وجود دارد، گاهی دوستان در خصوص نحوه عضویت می پرسند یا اینکه دکمه عضویت کجاست … که فعلا عضویت فعال نیست.
حالا سوال اینجاست، چه چیزی شما را به عضویت تشویق میکند؟ چه چیزی دوست دارید با عضویت داشته باشید که الان ندارید؟ چه چیزی وبگاه برای شما یا شما برای وبگاه خواهید داشت در صورت عضویت؟
پاسخ به این سوال برای ما بسیار مهم است چرا که برنامه عضویت در پشت صحنه در حال شکل گیری است… منتظر نظر تک تک شما هستم… آهای با شما هستم! کلیک نکن روی اون لینک! یک لحظه تامل داشته باش و به سوال پاسخ بده! کتاب فرار نمیکند بعدا سر فرصت دانلودش میکنی!
درود بر شما …
ضمن خسته نباشید خدمت شما و همکاران محترمتون ..
بنظر من عضویت در اینگونه سایت هایی که خدمات بصورت رایگان در اختیار کاربرا میگذارند کاملا بی معنی است.کار شما قابل تحسین است ولی بنظرم اگه عضو گیری کنید و عضو فعال بپذیرید میشه خیلی جامع تر کار کرد…..
یه ایده دارم اینکه هر کاربر بشه عضو فعال دانشگاه خودشون و شروع به فعالیت کنه و یه نمایندگی یا یه انجمن بنام سایتتون توی دانشگاه خودش راه اندازی کنه و اطلاعات بارگزاری کنه…
تمام سعی خودم میکنم که جزییات این ایده براتون بفرستم…..
با ارزوی موفقیت و سرافرازی
سپاس از شما به خاطر نظر مثبتی که دارید، گرفتن عضو فعال ایده خوبی است ولی جوانب موضوع حتما نیاز به بررسی دارد. اولین سوال اینجاست که افراد با چه انگیزه ای با ما همکاری خواهند داشت؟ یکی از مشکلات ایجاد انگیزه برای همکاری است و اگر دقت کنید در سایتهایی هم که به صورت فروم موفق به جذب دانشجویان معماری شده اند، بیش از نود درصد مطالب کپی مستقیم از اینترنت است. خیلی خوشحال خواهیم شد نظر شما و ایده شما را بدانیم. سپاس مجدد
سلام دوباره و با عرض پوزش در تاخیر در جواب.
راستش خب ما دانشجوییم، و واقعا نمیتونیم مطالبی تولید و ارائه کنیم که در حد این کتاب ها باشه، و واقعا دوست داریم بتونیم مطلبی رو ارائه بدیم. هرچه در توان دانشجوییمون و استادمون باشه رو اگه خواستید بهتون ارائه میدیم… مثل پروژه ها ماکت ها و ….
به نظرم اگر بتونید فایلها رو بر روی لینک مستقیم بگذارید خیلی بهتره.هزینه خرید سرور رو حساب کنید دقیقا و بگید که ماهانه چه مقدار برای سرپا نگه داشتن سایت نیاز هست.بعد یک نظرسنجی بگذارید و دوستانی که آماده هستند در این کار سهیم باشند اعلام حضور کنند.خوب کسانی که به این صورت عضو مشیند چه کاری میتوند انجام بدند.اگر بخواند این امکان رو بدید که هر مجله و کتاب جدیدی که میخواید بگذارید یک یا ند نفر یک مطالعه کلی کنند و قسمتهایی از کتاب یا موضوعات کتاب رو به فارسی برگردان کنند و همزمان با انتشار اصل کتاب در اختیار دوستان بازدیدکننده قرار بگیره،که اگر دوستی به مطلبی نیاز داشت بدانه آیا با دانلود این کتاب اون مطلب مورد نظرشو پیدا میکنه یا نه
من همینجا اعلام حضور در عضویت رو اعلام میکنم.
موفق باشید
دیدگاه دلگرم کننده شما بسیار خوشحال کننده است، نظر اول شما کاملا اجرایی است و در برنامه قرار خواهد گرفت ولی نظر دوم دقیقا اجرا شد به صورت صفحه همکاری با کتابخانه و پس از یکسال که هیچ بازخوردی دریافت نکردیم صفحه مزبور ماه گذشته حذف و با دو صفحه دیگر جایگزین شد … عضویت به زودی فعال خواهد شد و از حضور شما بسیار خوشحال خواهیم بود
با درورد و خسته نباشید خدمت شما
به نظر من عضویت به این معنا که اعضا بتوانند در افزایش مطالب مفید سایت کمک کنند ایده ی بسیار خوبی ست. مثلا این که اعضا هم بتوانند کتاب ، مقاله و یا مجله برای دانلود بگذارنند. ولی با عضویت به معنای این که بخشی از امکانات سایت در اختیار صرفا اعضا قرار بگیرد چندان موافق نیستم.
با تشکر از زحمات شما
موفق باشید و پایدار
سلام!
ما دانشجوهای معماری دانشگاه آزاد رودهن با هماهنگی استادمون در یک اقدام گروهی تمام کتاب های سایت شما رو دانلود کردیم! همه ی ۷۰ صفحه رو! وا با هم به اشتراک گذاشتیم!
ممنون از زحمات و سایت شما
چه خوب بود که با هماهنگی استادتون در مقابل اون هفتاد صفحه یک صفحه مطلب مفید به این وبگاه می افزودید
حقا که حق گفتی.من برام جالبه که هکه دانشجوهای دانشگاه رودهن فقط آرشیو کتاب (مثل آرشیو متال و راک و …) جمع می کنند و گاهی وقتی فقط عکس هاشونو نگاه می کنن ، یا همه اونها رو می خونن؟البته خودم جواب را میدونم!
mohandes jan salam
aga bikhiyale iran tu mamlekati ke memariro bazicheye bisavadaye daneshgah haye bedune konkur konan che entezari dari fadatsham?dar har surat motmaen bash ke zahmatat bi samar nist movafag bashi hamkare azizam
salam duste aziz man ashege site toam rastesh bar axe site haye dige por mohtava va alliye shir behet begam kam goftam mohandes khoda sayato hamishe bala sare memariye iran negah dare
موافق نیستم
زیرا من هم از این سایتها بدم می آید هر چند بعضی وقتها مجبور شده ام که عضو شوم!
من هم موافق عضویت هستم ولی نه یک طرفه. خیلی وقت ها فکر میکنم مگر چند نفر ممکن است به بلاگ من سر بزنند و مطالبی که با ذوق به نظر خودم ترجمه کردند رو بخونند؟ اما اگر می شد که بشه مطالب مرتبط رو با مدیریت یک نفر(مسلماً مهندس مطلق) اینجا مطرح کرد، بسیار بهتر خواهد بود. البته امیدوارم از این لوس بازیای من یه پروژه میخوام و یه نفر به من کمک کنه اینجا پیدا نشه. ضمناً به نظرم حق عضویت هم چیز مناسبی خواهد بود، البته به میزان معقول و متناسب.
همین!
دیدگاه رایج و شاید سنتی به مقوله ” عضویت ” معمولا این بوده که : “میخواهم از خدماتی که احتمالا دیگران دسترسی ندارند برخوردار شوم” …اما به نظر میرسه در دنیای ارتباطات و انتقال اطلاعات دیدگاه مناسبتر به مقوله ” عضویت ” این باشه که : ” نمیخواهم فقط سرویس گیرنده باشم بلکه میخواهم در روند خدمات دهندگی سایت به وسع خودم مشارکت داشته باشم ” شاید گفته شود خوب با این وصف چه انگیزه ای برای عضویت وجود دارد در حالی که میتوان مانند گذشته با عضو شدن فقط ” سرویس گیرنده ” بود….واقعیت آنست که در بستر نگاه سنتی به عضویت فضای تعامل و تضارب افکار عقاید و نظریه های پدید نمی آید و ” رشد” ی تحقق پیدا نمی کند دنیای شبکه ارتباطات و انتقال اطلاعات یعنی بستر مناسب برای رشد سرسام آور همگانی ………اما به نظرم میرسد که سایت معمارشیتکت یا هر سایت دیگری برای جلب چنین مشارکت همگانی نیازمند بستر سازی و تعریف شیوه و حوزه های تعامل گروهی و زمینه سازی دادو ستد فکری اطلاعاتی میباشد…..۱
بله مدتهاست که برای تعریف شیوه و بستر سازی برای ایجاد تعامل به دمبال راه حل مناسب گشتیم، فکر میکنم ماهیت ارائه کتاب به صورتی است که جلب همکاری در آن به سادگی و با دست تنها اگر نه غیر ممکن ولی بسیار مشکل است. یعنی کلا موضوع ساکتی است و بحث و تعامل بر انگیز نیست. البته به پایان طرح کمتر از دو ماه زمان باقی مانده …