عنوان کتاب : structure as architecture
انتشارات : –
نویسنده : –
کد کتاب : ۰۲۴۷۰۱۳۱۲ این کتاب منتقل شده است
توضیح :
گاهی به شوخی یا جدی در تفسیر همگامی ۴ رشته معماری سازه برق و مکانیک مثالی میزنم … ساختمان را میتوان به انسان تشبیه کرد ، در آفرینش آن ۴ خدا نقش دارند : خدای سازه اسکلت او را کار میکند و امکان برپا ایستادن و نگهداشتن ماهیچه ها و … را فراهم میکند. خدای برق سلسله اعصاب و سیمکشیها را و خدای مکانیک آبرسانی و فاضلاب (!) و همچنین تهویه مطبوع ( اگزاست را با بدن انسان معادل سازی نکنید!) در این میان نقش خدای معماری چیست ؟
خدای معماری طرح اولیه را از هیچ ایجاد کرده است اوست که فرم اسکلت و سفت کاری (ماهیچه ها) و نازک کاری (پوست) را لحظه اول طرح کرده است. اگر کار به دست مکانیک بود … الان محل دفع فاضلاب آدم تو پیشونیش بود! و اگر کار دست سازه بود آدم رو مکعبی میساخت! …
کار معمار طراحی و تهیه نقشه ای است که محصول نهایی را و راه رسیدن به آن را به ما نشان میدهد.
خوب … و اما کتاب حاضر …
غالبا و در سطح حرفه ای در ایران ، دست و پا گیری بخشها به فروکاستن معماری منجر میشود. اخیرا ساختمانی خیلی ساده طراحی کرده بودم و با ورود به بخشها همه خوشحال و راضی بودند حتی کارفرما ! اولین دست و پاگیری خیلی وقتها از سازه طرح شروع میشود … متعادل بودن وضعیت ستونها ، تیر گرد ، وضعیت پله و آسانسور ، فضاهای پر و خالی و خلاصه انبوهی از مشکلات که اگر خیلی مبتدی باشید با مشکل ابعاد ستون و اگر خیلی حرفه ای باشید با مشکل رسیدن به یک سیستم بهینه در سازه روبرو خواهید شد.
کتاب حاضر چند پله از این صحبت ما فرا تر و در خصوص استفاده مثبت از سازه های گاها نمایان در معماری است ، کارهایی از معماران مشهور نورمن فاستر و سانتیاگو کالاتراوا در این کتاب تحلیل شده است. همچنین موزه گوگنهایم بیلبائو اثر دوست عزیز آقای فرانگ گری هم …
خلاصه اگر در خصوص نقش سازه های نو در معماری تحقیق میکنید یا کاری با امکان ساخت سازه های نمایان (expose) در دست دارید و یا حتی میخواهید به مهندس سازه خود دید عمیقتری نسبت به حرفه خودش بدید … خوب ، این یک کتاب عالیست. کتاب از انتشارات Elsevier و مهمتر از همه با متن قابل انتخاب و یک کتاب الکترونیک واقعی است.
لینک مستقیم: سازه به عنوان معماری ( به زودی )
حجم فایل : حدود ۸ مگابایت
از مطالعه کتاب لذت ببرید.
سلام ممنون از وبلاگ خوبتون متاسفانه نمیدونم چه جوری باید این کتاب دانلود کنم ! روی قسمت لینک دانلود کلیک کردم اما سایتی باز شد که فیلتر شده !!ممنون میشم اگر کمکم کنید
ممنون .
سلام. خوبه اسم مکانیک رو به غیر از فاضلاب و لوله کشی به تهویه مطبوع هم مربوطش کردی! وگرنه حسابی می خندیدم هر چند که اون بخشش هم زیاد ضایع نیست و اتفاقا خیلی هم مهم و حیاتیه!
سلام آقای مطلقوبلاگ خیلی مفیدی دارید، موفق باشید.یه سوال دارم، در مورد این کتاب اطلاعاتی دارین؟Re fabricating architecture(2004) Stephen Kieran – James Timberlake – Mc Graw.Hill میدونید از کجا می تونم تهیه اش کنم؟ممنون میشم راهنمائی کنید.
سلام اقای مطلقمن تا حالا از بعضی از کتاب های وبلاگتون استفاده کردم و از این بابت ازتون ممنونم. من هم یه سری کتاب معماری و سازه دارم که مثل شما با هزار جستجو به دست اوردم اگر مایل بودین به ادرس ایمیلم برام پیغام بذارید تا به اشتراک بذارم
سلام.خسته نباشید.واقعا وبلاگ پرباری دارییه سوال معماری داشتم:نسبت آرت نوو با تزئین چیست و آیا مدرن بودن آن به منزله مخالفت با تزئینات است؟اگه میشه در حد ۶ تا ۷ خط برام بنویسید.تشکر..موفق باشید
سلام دوست عزیزسایت جالبی داریبه کتاب رو می خوام بهت معرفی کنم تا اگه دوست داشتی بزاری تویه وبلاگتاینم لینک کتاب :http://www.parsiancad.ir/2010/01/ketab-amoozesh-eskis-rando.htmlاسم کتاب هم آموزش راندو و اسکیس هستش که با تلاش چند ماهه بنده انجامش دادماگه گذاشتی تویه سایتت خبرشو بهم بدهسبز باشی
سلام با تشکر از وبلاگه خوبتدوست خوبم من از مطالبه سایتت تو وبلاگم استفاده میکنم و هیچ گونه سود مالی برام نداره هدفم استفاده دانشجویان معماریه امیدوارم که راضی باشی و خوشحال با تشکر
سلام وبلاگ خوبی داریممنون میشم اگه به وبلاگ من سر بزنی و نظر بدیاگه دوست داری تبادل لینک کنی من رو با نام بچه های معماری بوشهر لینک کنید.