دانلود قوسهای معماری ایرانی

یک هدیه دارم برای اون دسته از دوستانی که در مسابقه کربلا شرکت کرده اند و قصد دارند برای اولین بار در زندگی از قوسهای معماری قدیمی ایران که به غلط شده معماری اسلامی … استفاده کنند.. مجموعه ای از مهمترین قوسها در یک فایل خیلی کوچک autocad . این مجموعه شامل قوسهایی که به درد نما میخورند مثل پنج او هفت و هفت او پنج تند و کند و قوس ۴ قسمتی تند که من عاشقش هستم و برای گنبد هم استفاده میکنم. و قوسهایی که بیشتر برای کنبد استفاده میشوند مثل انواع پا تو پا و شبدری (اگر دیدید شبیه گنبد نشد پای قوس را کمی در جهت خود کمان امتداد بدید حالت گنبد ایجاد میشود.) ترسیمات طوری صورت گرفته که با کمی دقت نحوه ترسیم قابل درک است.

بنابراین به جای اختراع قوس! از اینها که اصولی هستند استفاده کنید.

من مدتها معتقد بودم که امور ظاهری مثل طاق و قوس و گنبد و غیره مهم نیستند و مهم اون حس روحانی است که طراح در فضای خود خلق میکند. البته این تفکر کاملا درست هستش و کار نمازخانه اثر کامران دیبا کاریست ارزشمند. منتها به خاطر داشته باشید اولین چیزی که ما را به یاد یک ژاپنی می اندازد چشمها و فرم ظاهری اوست. وقتی خواستیم کاری شیعی در کشوری عرب انجام بدیم من متوجه شدم که این فرمها در صورت پرداخت و استفاده صحیح چه اثر عمیقی بر کار دارند . در وادیهایی با عنوان culture کار کردن کار ساده ای نیست… ولی نتیجه گاها لذت بخش میشود. آلبوم culture اثر Chris Spheeris رو حتما گوش بدید و یک آهنگ با نام آریا در این آلبوم هست …

دانلود مجموعه قوسهای معماری ایرانی (دوره قبل و بعد از اسلام) در محیط اتوکد. لینک مستقیم

دانلود مجموعه قوسهای معماری ایرانی (دوره قبل و بعد از اسلام) در محیط اتوکد. لینک کمکی

پسورد فایل فشرده : www.memarchitect.com

565

پر کن پیاله را، کین جام آتشین ... دیریست ره به حال خرابم نمی برد

دیدگاه کاربران
  • علیرضا ۲۲ مهر ۱۳۹۲ / ۳:۵۲ ب٫ظ

    سلام و درود بر مدیر سایت…
    ضمن خسته نباشی سایت خوب و مفیدی داری
    فقط این فایل هم مستقیم دانلود نمیشه هم در ۴ شارد فایلی برای دانلودموجود نیست
    میشه راهنمایی بفرمایی؟

  • مهسا ۱۹ دی ۱۳۹۱ / ۹:۵۹ ب٫ظ

    مرسی از شما.برا باز شدن فایل آرشیوش نیاز به پسورد داره. ممنون میشم پسوردبرام بذارید.

    • مهدی مطلق ۲۰ دی ۱۳۹۱ / ۴:۳۶ ق٫ظ

      @مهسا, آدرس کامل وبگاه را وارد کنید.

  • مهسا ۱۸ دی ۱۳۹۱ / ۹:۰۳ ب٫ظ

    من خیلی به این فایل احتیاج دارم لطف کنید بگید چطور دانلودش کنم

    • مهدی مطلق ۱۹ دی ۱۳۹۱ / ۳:۱۲ ق٫ظ

      @مهسا, روی لینک مستقیم ارائه شده کلیک کنید، چند ثانیه بعد دانلود شروع می شود ضمنا حجم فایل بسیار پایین است و به راحتی از لینک کمکی هم قابل دانلود است.

  • مهسا ۱۸ دی ۱۳۹۱ / ۹:۰۱ ب٫ظ

    سلام. من موفق به دانلود قوس ها نشدم

  • امیر حسین انصاری ۱۰ دی ۱۳۹۱ / ۷:۱۲ ق٫ظ

    ممنون از مطلب خوبی که گذاشتید و لی متاسفانه از ۴shared
    نتونستم دانلود بگیرم …
    The file link that you requested is not valid
    چه جوری این فایل باید پیدا کنم ؟…

    • مهدی مطلق ۱۰ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۷ ق٫ظ

      @امیر حسین انصاری, لینک ها به روز شدند و لینک مستقیم هم برای فایل در نظر گرفته شد، سپاس از اطلاع رسانی شما.

  • رضا ۶ آبان ۱۳۹۰ / ۷:۴۲ ب٫ظ

    خیلی ممنون

  • sarah ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ / ۴:۵۶ ب٫ظ

    “مجموعه قوسها” فوق العاده بود! واقعا ممنون 🙂

  • samira ۲۴ مرداد ۱۳۹۰ / ۶:۴۰ ق٫ظ

    ممنون از مطلب خوبی که گذاشتید . اگر میشه در مورد هندسه انواع گنبد، مقرنس ها و کاربندی ها هم مطلبی بذارید

  • سلام ۲۱ دی ۱۳۸۹ / ۷:۲۴ ق٫ظ

    سلام
    میخوام گنبد طراحی کنم برای مسجد اما یه مقدار مشکل دارم قوسها شبیه گنبد نمیشن یه کار اجرایه اگه خوب در نیاد اون وقت تو مرحله های بد مشکل بر میخوریم

    • مهدی مطلق ۲۱ دی ۱۳۸۹ / ۳:۲۵ ب٫ظ

      دوست من ، قوسهای معماری ایرانی از دو کمان یکی با شعاع بزرگ و دیگری با شعاع کوچکتر تشکیل شده. برای رسیدن به حالت گنبد، کمان کوچکتر را از پای قوس به اندازه دلخواه ادامه دهید.(بعضی از قوسها بیشتر به گنبد شبیه خواهد شد مثل قوس شبدری)

  • سلام ۲۹ فروردین ۱۳۸۹ / ۱۱:۰۴ ب٫ظ

    ممنون خیلی خوب بود

  • قایینی ۱۱ دی ۱۳۸۷ / ۳:۰۳ ق٫ظ

    thanks for your drawingits amasing please change the text to english then the students of out of iran also can use easily any way thats help me alot.

  • قایینی ۱۱ دی ۱۳۸۷ / ۳:۰۳ ق٫ظ
  • mahsa ۷ آذر ۱۳۸۷ / ۵:۰۱ ب٫ظ

    از علاقه مندان به ارائه پژوهش ها و طرح ها دعوت می شود جهت اطلاع جزئیات مسابقه به سایت و آدرس های مذکور مراجعه نمایند . همچنین شرکت کنندگان در مسابقه باید از دفاتر مشاوره و طراحی دارای تجربه کاری لازم برای نقشه کشی شهر ها بوده ، و یا از اشخاص حقیقی باشند که تجربه کاری بیش از ۱۰ سال در زمینه برنامه ریزی عمرانی شهرها را داشته باشند.* آخرین تاریخ شرکت در مسابقه و ارائه طرح ها و پژوهش ها ۱۵/۱۲/۲۰۰۸ می باشد . * علاقمندان جهت اطلاع از جزئیات مسابقه علاوه بر  سایت فوق می توانند به دبیرخانه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایلام مراجعه یا با شماره تلفن۳۳۳۷۱۳۴-۰۸۴۱ تماس حاصل فرمایند.

  • mahsa ۷ آذر ۱۳۸۷ / ۴:۵۹ ب٫ظ

    مسابقه طراحی مرکز شهر کربلای معلی سرکنسولگری جمهوری عراق در کرمانشاه جزئیات فنی – مهندسی مسابقه طراحی مرکز شهر کربلای معلی را اعلام  میدارد:دمرکز جهانی پژوهشهای فنی – مهندسی که از طرف اداره کل برنامه ریزی وزارت شهرداری های جمهوری عراق موظف به تهیه پروژه نوسازی طراحی های پایه شهر کربلای معلی والحر شده است برای دومین بار اعلام میدارد که مسابقه ای در خصوص ارایه پژوهش ها و طرح های اولیه و راههای اجرای آن برای مرکز شهر کربلای معلی برگزار می گردد که این برنامه ها باید بر اساس شرایط و جزئیات موجود در محل های اداره کل برنامه ریزی عمرانی ، اداره برنامه ریزی عمرانی کربلا ، مرکز جهانی پژوهش های فنی – مهندسی می باشد . همچنین این جزییات و شرایط در سایت مخصوص پروژه در شبکه اینترنت به آدرس http://WWW.KARBALAPLAN.COM  موجود می باشد.

  • مهدی ۴ آذر ۱۳۸۷ / ۰:۲۵ ق٫ظ

    بله

  • سکونتگاهی برای همه ۳ آذر ۱۳۸۷ / ۹:۴۰ ب٫ظ

    دوست عزیز از شما دعوت می شود در ضیافت نهم معماری ، به میزبانی ” سکونتگاهی برای همه” جهت انتخاب موضوعات پیشنهادی شرکت نمایید و نظر خود را بیان نمایید . ۱- طراحی شهری : قلمروی معماران یا شهرسازان؟٢- حس مکان در فضاهای شهری٣-بهترین مقاله ( معماری – شهرسازی) در سال ٢٠٠٨ به همراه نقد آن از منظر شما + لینک مقالهلطفا نظر خود حداکثر تا تاریخ ۱۲ آذر ۱۳۸۷ به ما اطلاع دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ضیافت به آدرس وبلاگ مراجعه نمایید.www.settlementforall.persianblog.irبا تشکر محمدرضا منعام – فرناز ضرابیان

  • مهنام ۱ آذر ۱۳۸۷ / ۸:۱۶ ب٫ظ

    منظورتون قوس‌هایی که قبل از اسلام هم توی معماری ایرانی رواج داشته؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان